Izjava o privatnosti podataka

Ova internet stranica, kao i velika većina ostalih, koristi platforme za skupljanje podataka kako bi pružili bolje korisničko iskustvo poput prilagodbe sadržaja, ali i u svrhu marketinških aktivnosti.

Korištenjem, posjećivanjem i pregledavanjem ovih internetskih stranica prihvaćate i suglasni ste sa našim praksama opisanim u nastavku.

Svi podaci koje prikupimo spremljeni su na sigurno mjesto, dostupni su samo dijelu zaposlenika kojima su neophodni za obavljanje poslovnih aktivnosti i ne prodaju se trećim stranama.

Podaci koje prikupimo preko platformi poput Google Analytics ili Google AdWords su anonimizirani što znači da ne uparujemo osobne podatke sa ostalim parametrima (npr. vaše ime i prezime sa ostalim podacima koji se odnose na korištenje naših usluga). U slučaju da su postavke vaše konfiguracije postavljene na način da odbijate prikupljanje nekih podataka – podaci neće biti prikupljeni i spremljeni (npr. blokiranje cookie-a). U slučaju da ste odabrali takvu opciju, ne jamčimo optimalno korisničko iskustvo.

Zadržavamo pravo pratiti vašu interakciju s nama i prikupljati podatke koji se odnose na vas i vaše korištenje naše usluge, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vašu online aktivnost, korespondenciju, uređaje i podatke o softveru (npr. operativni sustav ili Internet preglednik).

Podaci koje prikupljamo su:

Ime i prezime, email adresa i/ili broj telefona – podatke možemo koristiti samo u slučaju da ih navedete sami (npr. putem kontakt forme ili e-mailom)

Kolačići / cookies / pixels – automatski prikupljamo općenite podatke poput vremena provedenog na stranicama, lokacija korisnika, vrstu uređaja. Kolačiće i pixele prikupljamo putem Google Analytics, Google AdWords i/ili Facebook platforme.

Podatke koje prikupimo koristimo za:

Interno generiranje izvještaja – korisničko iskustvo nam je važno i iz istog razloga konstantno želimo unaprjeđivati naše usluge

Za prilagodbu sadržaja – traženje informacije o lokaciji ili postavki konfiguracije kako bi prilagodili jezik sučelja i/ili dostupni sadržaj

Marketinške aktivnosti – prikupljene podatke koristimo u svrhu oglašavanja putem platformi /kanala oglašavanja poput newslettera, Google AdWords, Google AdWords remarketinga, Facebook i Facebook remarketinga.

U slučaju da želite da se vaši podaci izuzmu sa Google ili Facebook oglašivačke mreže, molimo vas posjetite vlastite korisničke profile na navedenim platformama i izmijenite svoje postavke koje se odnose na oglašavanje, oglašivačke aktivnosti i dijeljenje vlastitih podataka.

U slučaju da imate nekih pitanja ili želite da se vaši podaci izuzmu iz naših baza (u slučaju kada je to moguće) molimo kontaktirajte nas putem kontakt forme.

Hvala Vam na korištenju naših usluga.