Povrat robe

Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) imaju svi kupci Roberto web shopa. Kupac je dužan obavijestiti trgovca o svojoj odluci da raskida ugovor prije isteka roka za jednostrani raskid Ugovora (14 dana od primitka robe).

Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora podnosi se na način da se popunjeni obrazac pošalje mailom na adresu robertoroberto881@gmail.com. Zahtjev za jednostruki raskid Ugovora (obrazac za povrat robe) možete skinuti klikom na ovaj link

Ako naše osoblje procijeni da je vraćena roba neoštećena i u neoštećenoj originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na Vaš račun. U iznos povrata ne uračunava se cijena dostave.
Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena ili je originalna ambalaža oštećena), morat ćete platiti poštarinu u iznosu od 30 kn kako bi roba bila poslana na kućnu adresu.

U kojem roku moram zatražiti povrat?

Povrat na sve artikle, dužni ste zatražiti u roku od 14 dana od primitka paketa.

Mogu li proizvod kupljen u Roberto web shopu vratiti u neki od Roberto dućana?

Sve artikle, možete vratiti samo dostavom kurirske službe na adresu "Teslićka 18, 10040 Zagreb" i to nakon odobrenog zahtjeva za povrat.

Što kad zatražim povrat? Nakon kojeg vremena moram vratiti proizvod?

Nakon što zatražite povrat, kontaktirat će Vas naše osoblje i dati uputstva za izvršenje povrata. Ukoliko je zahtjev odobren, roba se putem ekspresne dostave mora vratiti o Vašem trošku u roku od dva radna dana od zatraženog povrata.

Zašto je moj zahtjev za povratom odbijen?

Kako bi dobili točan odgovor na to pitanje molimo da nam se obratite na e-mail robertoroberto881@gmail.com​, a u naslovu maila napišete broj narudžbe.

Ako vratim proizvod dobivam li natrag puni iznos koji sam platio/la?

Ako Vaš zahtjev za povratom bude odobren, a pregledom proizvoda utvrdimo da je vraćena roba neoštećena i u originalnoj ambalaži, vratit ćemo vam puni iznos umanjen za trošak dostave na tekući račun ili kreditnu karticu. Ukoliko je proizvod stigao oštećen ili je našom greškom isporučen krivi proizvod, vratit ćemo vam kompletan iznos.