Načini plaćanja

Platite kako vam najviše odgovara: kreditnom karticom, virmanom ili pouzećem!

Naručene proizvode, s mogućim troškovima dostave, možete platiti pouzećem prilikom dostave robe, virmanskom uplatom (općom uplatnicom ili putem internet bankarstva) ili kreditnim i debitnim karticama: MasterCard, Maestro, VISA, putem T-Com Pay Way sustava. Obavijest o potvrdi narudžbe poslati ćemo na vašu e-mail adresu.

Kako plaćam ako imam promotivni kod?

Promotivni kod se unosi u procesu kupovine u polje za unos koda nakon čega se izračun košarice smanjuje za popust definiran kodom. Potom plaćanje izvršite odabranim načinom.

Kako se plaća pouzećem?

Pouzećem se plaća gotovinom na ruke dostavljaču, nakon čega dobivate potvrdu o primitku i plaćanju pošiljke.

Što znači plaćanje virmanom?

Plaćanje virmanom znači plaćanje putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti. Kad u procesu kupovine odaberete plaćanje virmanom na e-mail će vam biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Za pomoć nam se uvijek možete obratiti na robertoroberto881@gmail.com.

Odabrao/la sam plaćanje kreditnom ili debitnom karticom i stigao mi je e-mail koji kaže da su sredstva na kartici rezervirana, ali transakcija još nije provedena. Što to znači?

Dok se ne utvrdi da je naručeni proizvod stvarno raspoloživ, transakcija neće biti provedena, tj. ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli prilikom kupovine. Tek kad administrator utvrdi da je proizvod dostupan autorizirati će transakciju i sredstva će biti skinuta s vaše kredite kartice. Na taj način se želimo osigurati da ne naplatimo nešto čega trenutno slučajno nema u našem web shopu.

Kako sve mogu plaćati u Roberto web shopu?

Naručene proizvode s mogućim troškovima dostave moguće je platiti pouzećem prilikom dostave robe, virmanskom uplatom (općom uplatnicom ili putem internet bankarstva) ili kreditnim i debitnim karticama MasterCard, Maestro, VISA putem T-Com Pay Way sustava. Obavijest o potvrdi narudžbe poslat ćemo na vašu e-mail adresu.